Adress: Upplandsgatan 28-32, 113 28 Stockholm

Byggår:                1967

Uppvärmning:     Fjärrvärme, ingår i månadsavgiften

Stomme:              Betong

Ventilation:           Centralt fläktsystem, mekanisk frånluft till lägenheter, lokaler och garage. Fläktar med forcerad ventilation får ej användas i lägenheterna

Fönster:                Kopplade 2-glasfönster med utvändig aluminiumbeklädnad

Tak:                       Falsat plåttak

Fasad:                   Stensockel, tegelfasad och betongelement

Den totala byggnadsytan uppgår till 7.365 kvm, varav  6.162 kvm utgör lägenhetsyta och 1.203 kvm är lokalyta.

Totalt finns det 85 st. lägenheter på 7 våningsplan, fördelade enligt följande:

Lägenhetsfördelning:

• 15 st 1 rum och kök
  • 18 st 2 rum och kök
  • 43 st 3 rum och kök
  • 2 st 4 rum och kök
  • 7 st 5 rum och kök

Av dessa lägenheter är 76 upplåtna med bostadsrätt och 7 med hyresrätt per den  2018-12-31.

Föreningen har 1 uthyrd lokal (Wasahallen, Hemköp).

I fastigheten finns ett garage med 39 garageplatser för bil och 4 för MC.

Föreningen äger marken som hör till fastigheten och arealen uppgår till 1.429 kvm.

Lägenhetsnummer

Föreningens lägenhetsnummer är 4-siffriga och börjar med en fyra. Lägenheter på plan ett börjar på 41xx, plan två 42xx, och plan tre 43xx, osv. Numren finns angivna på upplåtelse- och köpeavtal samt på månadsavierna för medlemsavgifter/hyror. Kontakta styrelsen om du är osäker på ditt lägenhetsnummer.

Varje lägenhet har dessutom ett lägenhetsnummer som Posten, Skatteverket och andra myndigheter använder. Det lägenhetsnumret finns angivet på anslagstavlan i entrén.

TV & Internet
I fastigheten finns coaxialt nät där ComHem är leverantör och fiber där Telenor är leverantör.
För mer information se "Mitt Boende" -> "Bredband, Telefoni och El"