Nyheter

Uppdatering v23

Hej,

Här följer en kort uppdatering från styrelsen.

 

Kodförändring entréerna – gäller till kl.20.00

 

Tiden för att använda kod i entrén kommer att förlängas till kl 20.00. Information om när detta börjar att gälla kommer genom information i hissarna då vi för närvarande har problem med vårt inpasseringssystem. Det förekommer även att systemet "hänger sig", speciellt då koden slutar fungera, vi är medvetna om problemet och försöker hitta en lösning tillsammans med vår låsleverantör.

 

Fläktproblem i port 28

En fläkt har gått sönder i port 28 därav soplukten i trapphuset. Styrelsen jobbar med att ta in offerter för ny fläkt/reparation och försöker lösa problemet så snabbt vi kan. Se till att sopnedkasten stängs ordentligt efter att ni slängt era påsar för att minimera spridning.

 

Gårdsgruppen

Det kommer att bildas arbetsgrupper i föreningen och först ut är gårdsgruppen. Ulrika kommer att vara sammankallande, vill du vara med och bidra så maila till styrelsemailen

 

Inga förändringar i tidsplanen gällande garagerenoveringen

Garagerenoveringen följer fortfarande tidplanen. Nya kontrakt håller på att tas fram och vi kommer att skicka ut dessa efter sommaren. Preliminärt inflyttningsdatum är sedan tidigare 1:a oktober men vi förbehåller oss att flytta det datumet om renoveringen så kräver, efter sommaren vet vi mer säkert.

 

Gårdsfest

Styrelsen påminner om gårdsfesten torsdagen den 13:e, välkomna från 17.00, vi hälsar alla välkomna och dukar upp enklare förtäring från ca 17.30. Information kommer att sättas upp i hissarna. Alla välkomna, hyresgäster som föreningsmedlemmar.

 

Vänligen

Styrelsen genom Lars