Nyheter

Infobrev v46

Informationsbrev från styrelsen vecka 46
 
Garaget:
Vi ser för närvarande över möjligheterna att skapa laddplatser för elbil i huset. Är du intresserade av laddplats för elbil i garaget, anmäl ditt intresse och från vilken tidpunkt förfrågan gäller via styrelsemejlen eller brevlådan.
Dörren mellan trapphuset i port 28 och garaget är nu bytt, brickläsaren kommer att aktiveras inom kort, tills dess är det garagenyckel som gäller för passage.
 
Ny städfirma
Vi har bytt städfirma i fastigheten och den nya firman kommer att ta över från 1:a december. De inleder med en storstädning av trapphus och tvättstugor i slutet på vecka 48. Därefter sker städningen 2gg/v vintertid och 1gg/v sommartid.
 
Viktig information gällande brandrisk
Släng inte ut fimpar eller snus genom fönstren. De kan trilla in hos boende i lägenheter under. Utöver nedskräpning och aska så har det upprepade gånger förekommit att glödande fimpar har trillat in genom fönster och bränt hål i föremål vilket kan orsaka brandsvåda i huset!
 
Värmeproblem:
Vi har problem med värmesystemet i fastigheten. Systemet är inte injusterat korrekt och det är en garantiåtgärd från stambytet som måste ske. Vi arbetar med att lösa problemet, mer info kommer under de närmaste veckorna. Problemet visar sig i att vissa element / värmestammar får för låg framledningstemperatur. Anmäl till Loudden om ni har problem med kalla radiatorer i er lägenhet.
 
Vänligen
Styrelsen