Nyheter

Gården

Vårfint på gården

I helgen har gårdsgruppen vårstädat i planteringar och gårdsytor. Vattnet vid uteköket är på igen för säsongen, vattenspelet är igång och flera utav växterna har börjat blomma. Vi kommer att skaffa ett litet humlehus för våra pollinerande vänner så att de kan hjälpa oss med smultron och blåbärsplantor och krukor med örter som alla kan använda kommer inom kort att placeras bredvid uteköket. 

Tänk på att vattnet i vattenspelet är i ett slutet system, alltså är inte vattnet rent. Det är också ganska känsligt för sand och smuts så vi ber er hålla koll på barnens lek så att det inte går sönder. Vi ber alla om att fortsätta att hålla vår gemensamma gård fin och städad. Tex måste sand städas upp efter lek i sandlådan och bord och stolar ställas i ordning så att det ser fint ut för nästa person som använder gården. Skräp och matrester måste givetvis plockas undan efter varje besök. Detta gäller även växthuset, som för övrigt går att boka via hemsidan. 

Under fönsterbytet kommer delar av gården att vara avspärrade. Det går dock bra att använda de delar som fortfarande är öppna. Förd en som är intresserad av att delta i gårdsgruppens arbete så går det bra att anmäla sitt intresse till styrelsemejlen så tar vi kontakt. 

Välkomna ut och njut!