Nyheter

Info vecka 35

Stängning av portar

Portarna har haft problem med att de inte stängt tätt, nu har låsfirman smörjt låskistorna så problemet ska vara avhjälpt.

 

Fjärrkontroll till portar 

Vid funktionsnedsättning finns det möjlighet att utkvittera en fjärrkontroll som möjligör längre öppettider för de automatiska portar. Vänligen kontakta styrelsen via styrelsemail isf 

 

Uppställning av portar

Vid behov kan porten ställas i öppet läge med hjälp av strömbrytaren i brösthöjd vid sidan av porten. Man får absolut inte använda skruvmejsel eller dylikt under dörren då det både förstör listen under dörren samt att dörrautomatiken står och slår fram och tillbaka vilket skadar den. Att slå om strömbrytaren för att ställa dörren i öppet läge ska endast göras i speciella fall och göras så kortvarigt som möjligt. Glöm inte att avaktivera detta efteråt då vi haft besök av folk som sovit i trapphuset.

 

TV

Tele2 (fd. Comhem) - F.o.m. 30 Sept 2021 så utgår TV6 och TV10 tillkommer

 

Felanmälan fönster

För att felanmäla problem med fönster så anmäls till styrelsemejlen med ifylld blankett. Styrelsen skickar sedan vidare till Interoc för åtgärd. Blankett finns på hemsidan under fliken Felanmälan. Bifoga gärna bilder om det är relevant för ditt ärende.