Nyheter

Information gällande laddning i garage

Vi har valt Eon som leverantör av våra laddstolpar i garaget. För dig som köpt en elbil eller laddhybrid, har plats i garaget och vill börja ladda så gäller följande:

- Skaffa ett abonnemang för att ladda din bil hos Eon. Gå in på Eons hemsida https://www.eon.se/elbil. Du behöver ett laddkort ifrån Eon som kopplas till ett betalkort. Kortet laddas med 200 kr ifrån betalkortet. Bra är också att ladda ner deras App i App store eller Google Play. För att registrera sig behöver du en mailadress.

- När du gjort detta behöver du anmäla att du vill börja ladda din bil på din p-plats. Du skickar då ett mail till . Ange följande information i mailet:

- Namn, lägenhetsnummer, p-plats nr, numret på laddstolpen (det står ett  5-siffrigt nummer tryckt på laddstolpen vid din plats) samt mailadressen som du har anmält och ditt laddtagsnr som står i appen.

Kostnaden för att utnyttja sin laddstolpe är idag fastställd till 200kr/månad utöver garagehyra. Summan adderas på redan befintlig hyresavi och kommer skickas ut per månad. Vidare tillkommer en kostnad per kilowattimme(kwh) som förbrukas av enskild hyresgäst vid laddning.

Denna kostnad är idag 1,9kr/kwh. Kostnad debiteras hyresgästen via kreditkort som är kopplat till Eon Drive appen.

 

Info till medlemmar

Styrelsen informerar om ändringar. 

Patrik Svensson tillträder som ny ordförande i föreningen från och med 1/9 och ersätter Håkan Eriksson som ordförande. Akoo Hematbolland träder in som ordinarie ledamot i styrelsen från och med 1/10 och ersätter Håkan Eriksson som fortsätter som suppleant.

 

Städning av gemensamma utrymmen

Vi kommer att se över vårt städavtal då vi inte är nöjda med utförandet idag. 

 

Städning av garage

Ny garagestädning är bokad till söndag 14:e november.

 

Ny fastighetsskötare

Vi har fått en ny fastighetsskötare hos Loudden då den förre har gått i pension. Han heter Hans Wettervik och kommer att rondera i fastigheten på tisdagar. 

Med vänlig hälsning,

Styrelsen

Städning av garage

Garagestädning kommer att äga rum nu på lördag 18 september kl 8:30-17. Alla garagehyresgäster måste flytta ut sina fordon och ev andra tillhörigheter för att städningen skall kunna genomföras. 

Med vänlig hälsning,

Styrelsen

Stängning av portar

Portarna har haft problem med att de inte stängt tätt, nu har låsfirman smörjt låskistorna så problemet ska vara avhjälpt.

 

Fjärrkontroll till portar 

Vid funktionsnedsättning finns det möjlighet att utkvittera en fjärrkontroll som möjligör längre öppettider för de automatiska portar. Vänligen kontakta styrelsen via styrelsemail isf 

 

Uppställning av portar

Vid behov kan porten ställas i öppet läge med hjälp av strömbrytaren i brösthöjd vid sidan av porten. Man får absolut inte använda skruvmejsel eller dylikt under dörren då det både förstör listen under dörren samt att dörrautomatiken står och slår fram och tillbaka vilket skadar den. Att slå om strömbrytaren för att ställa dörren i öppet läge ska endast göras i speciella fall och göras så kortvarigt som möjligt. Glöm inte att avaktivera detta efteråt då vi haft besök av folk som sovit i trapphuset.

 

TV

Tele2 (fd. Comhem) - F.o.m. 30 Sept 2021 så utgår TV6 och TV10 tillkommer

 

Felanmälan fönster

För att felanmäla problem med fönster så anmäls till styrelsemejlen med ifylld blankett. Styrelsen skickar sedan vidare till Interoc för åtgärd. Blankett finns på hemsidan under fliken Felanmälan. Bifoga gärna bilder om det är relevant för ditt ärende.